Mihai Stoica a notat, joi seară, într-un mesaj postat pe Facebook, că odată cu meciul cu Slovan Liberec, din Liga Europa, la FCSB a luat naştere o “altă generaţie care va face istorie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Văd că au început să tasteze (probabil, asistaţi) antisteliştii. Măi telespectatorilor, poate un om normal care înţelege ceva din fotbal să ne ironizeze? A fost fault la Perianu, poate n-a căzut natural, dar se putea da penalty. S-a dat galben pentru simulare. A fost fault la Şut, penalty clar. A fost fault la Cană în prima fază, apoi faultul copilului - care jucase perfect - şi eliminare. Aaaa, şi un umăr la umăr la mijlocul terenului unde a dat fault pentru noi. A sesizat Grădinescu şi i-a mulţumit arbitrului. Politicos.

P.S. Ţineţi minte data de 24/09/2020. Va apărea în certificatul de naştere ale unei alte generaţii care va face istorie!”, a scris Stoica.

Formaţia FCSB, cu un prim “11” improvizat din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus şi cu un jucător mai puţin din minutul 20, a fost eliminată, joi seară, de Slovan Liberec, în turul trei preliminar al Ligii Europa. Oaspeţii s-au impus cu scorul de 2-0, în meciul disputat la Giurgiu, pe stadionul Marin Anastasovici.

Au marcat Yusuf Helal ’64 şi Michael Rabusic ’82, ambii din faze similare: cu capul, după un corner.

În minutul 20, de la FCSB a fost eliminat Cană pentru un fault la Mosquera.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.