Directorul sportiv al FCSB, Mihai Stoica, a notat, joi, pe Facebook, că echipa bucureşteană şi-a “masacrat rivala” în finala Cupei României deşi a avut în teren jucători foarte tineri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Am 28 sezoane în calitate de conducător la nivelul Ligii 1 şi mărturisesc că a fost cel mai dificil an competiţional din întreaga mea carieră.

Cauze? Probleme personale care m-au împiedicat să fiu 100% lângă echipă, caruselul schimbărilor la nivelul băncii tehnice, seria interminabilă a accidentărilor, indiferent de numele antrenorilor sau preparatorilor, erori de strategie, erori de arbitraj, pandemie, plecări şi trădări.

Cu toate astea, FCSB (care pentru 52% dintre români rămâne continuatoarea) încheie sezonul bifând a 18-a calificare consecutivă în competitiile UEFA, un record inimaginabil. FCSB încheie sezonul adjudecându-şi Cupa României după ce şi-a masacrat rivala în semifinale având în teren pe Udrea, Pantea, Perianu, Niţă şi Dumitru. Ultimul, marcator şi pasator pe stadionul cu pistă.

Aseară s-a putut. Chiar în ciuda dezertărilor unor titulari, fără liniştea şi experienţa lui Filip, fără clasa şi acurateţea lui Nedelcu, fără generozitatea în efort a lui Oaidă şi nu în ultimul rând fără suporteri în tribune. S-a putut însă cu un mesaj profesionist şi motivator de pe banca trio-ului Toni-Tommy-Pinti, cu Olaru care şi-a riscat cariera jucând în finală, cu intrarea lui Moruţan care a revitalizat o echipă care n-a arătat cum ne doream în prima jumătate a meciului, cu Coman, de neoprit în partea a doua, cu Tănase făcând intercepţie după intercepţie ca un adevărat căpitan, cu insistenţa lui Petre, ardoarea lui Creţu, prestaţia solidă şi inteligentă pe toată durata jocului a lui Miron. Cu toţi ceilalţi. Fără erori individuale. Şi cu Man. Cel care a marcat, care i-a lăsat în 10 şi care s-a întrecut în tacklinguri cu Tănase. THE MAN.

Sper ca în ultima etapă să se joace cu titlul pe masă. Promit că ne vom uita la TV relaxaţi, cu doamna din poză lângă noi. Mai ales că Pinti are televizor 4K lângă piscină. Ca bogaţii.

P.S. Printre altele, mă pregătesc de meciul 131 din carieră în cupele europene. Acasă sau în deplasare. Depinde dacă ieşim primii din urnă”, este mesajul lui Stoica.

FCSB a câştigat Cupa României, primul trofeu după cinci ani, după ce a învins, miercuri, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, cu scorul de 1-0 (0-0), echipa Sepsi Sfântu Gheorghe.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.