Jucătorul dinamovist Mihai Popescu a declarat, vineri, că, în opinia sa, fotbaliştii dinamovişti s-au ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor şi speră la o intrare în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Trebuie să jucăm meciurile acestea, e mai bine pentru că terminăm cât mai repede înainte de sărbători. E greu, e obositor cu drumurile, nu mai avem destul timp pentru antrenament să pregătim meciurile, dar, cum se spune la noi, meciurile sunt cele mai bune antrenamente. Suntem puţin obosiţi, am fi putut juca o intermediară un pic mai devreme, să nu se aglomerează acum pe sfârşit de an, dar dacă federaţia aşa a decis să facem, nu avem ce face, trebuie să le jucăm. Obosiţi, neobosiţi, trebuie să intrăm pe teren şi să le câştigăm. Cred că în ultima perioadă ne-am ridicat la nivelul aşteptărilor fanilor, sperăm să o facem şi de acum înainte la fel de bine ca şi până acum. Sperăm să intrăm în play-off", a declarat Popescu.

El a mai spus că există probleme cu banii, dar speră să se rezolve în cel mai scurt timp." Aşteptări sunt, în primul rând vrem să ne primim banii, fie că e Moş Nicolae sau nu, dar cu ocazia acestei sărbători în primul rând sperăm să câştigăm noi, să luăm cele trei puncte şi apoi sperăm să vină şi banii. Avem nevoie de bani, cu banii trăieşti, şi mai ales de sărbători, dacă nu ai bani nu poţi face nimic, cel puţin pentru tine, pentru famie. Sperăm că a tras un semnal de alarmă şi să primim banii destul de repede. Nu cred că Dinamo se destramă pentru că nu s-au primit salariile o lună sau două. Într-adevăr este greu, dar rezultatele pe care le avem ne vor aduce şi banii. Sunt două luni întârzieri la salarii, pe octombrie şi noiembrie" a afirmat Popescu.

Dinamo evoluează cu FC Hermannstadt, sâmbătă, în deplasare,de la ora 20.30, în etapa a XX-a a Ligii I.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.