Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, ca delegatul FCSB, Mihai Pintilii, să fie suspendat o lună şi penalizat cu 720 de lei ca urmare a eliminării de la meciul cu Gaz Metan Mediaş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Articolul 53 al Regulamentului Disciplinar, în baza căruia s-a decis sancţiunea, prevede următoarele:

Abateri ale ocupanţilor băncilor de rezerve/Accesul în vestiarul arbitrilor

1 Jucătorii sau oficialii aflaţi pe banca de rezerve care protestează în mod repetat, prin cuvinte sau gesturi, la deciziile arbitrilor vor fi sancţionaţi cu suspendare pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor şi antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor.

2 Părăsirea neregulamentară a suprafeţei tehnice de către persoanele aflate pe banca de rezerve, se sancţionează cu suspendarea pentru 2 jocuri în cazul jucătorilor sau antrenorilor şi pentru o lună în cazul oficialilor.

3 Fumatul în suprafaţa tehnică sau pe locurile suplimentare se sancţionează cu avertisment, iar în caz de recidivă cu suspendare pentru un joc.

4 Pătrunderea neautorizată a jucătorilor, antrenorilor sau oficialilor în vestiarul arbitrilor se sancţionează cu suspendare de la 4 la 8 jocuri”.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

Tudorie Alexandru vs. FC Voluntari - Neexecutare Hotărâre CNSL – Termen de graţie de cinci zile pentru efectuarea integrală a obligaţiei de plată către jucător şi o penalitate sportivă de 3.000 lei. Termen 14.04.2021.

AFC UTA Arad vs. FC FCSB – Eliminare – În baza art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorul Daniel Isac (UTA) cu suspendare pentru o etapă şi o penalitate sportivă de 740 lei.

CS Gaz Metan Mediaş vs. U Craiova 1948 CS – Eliminare - În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Nasser Chamed (Gaz Metan) cu suspendare pentru trei etape şi o penalitate sportivă de 5.000 lei.

FC Voluntari vs. Dinamo 1948 SA – Eliminare - În baza art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul Valeri Antoni Ivanov (FC Voluntari) cu suspendare pentru două etape şi o penalitate sportivă de 3.000 lei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.