Tehnicianul Mihai Iosif a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că tradiţia obligă FC Rapid să ţină mereu “steagul sus” şi că speră ca echipa să îi facă fericiţi pe suporteri în acest sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“După şase ani suntem în Liga 1. Sperăm să facem o figură frumoasă, să nu uităm că suntem o nou-promovată, dar tradiţia ne obligă să ţinem mereu steagul sus. Sperăm ca în acest campionat să  facem minunaţii noştri suporteri cât mai fericiţi. Mai greu a fost în Liga a 2-a, atunci a fost tensiunea mult mai mare. Emulaţia asta e binevenită şi a fost mereu la cote înalte la Rapid. Venirea lui Cristi Săpuunaru, categoric este un mare plus pentru toată lumea. Am fost şi suntem o familie. Omogenitatea cred că va fi singura noastră problemă şi sper că o să o rezolvăm cât mai repede. Ne-am dorit foarte mult să jucăm în Bucureşti şi ne bucurăm că se întâmplă acest lucru. Sunt mulţumit de jucătorii care au venit şi în acelaşi timp sper că vor mai veni 2-3 jucători. Înaintea valorii fotbalistice noi ne dorim caractere. Spiritul şi dorinţa sunt atuurile noastre”, a spus Iosif.

FC Rapid va întâlni în prima etapă a Ligii I echipa Chindia Târgovişte, pe teren propriu, dumiincă, de la ora 21.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.