Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că echipa sa va respecta programul stabilit în urmă cu ceva timp şi va face deplasarea la Craiova pentru meciul cu Universitatea Craiova, iar dacă această confruntare va fi amânată, giuleştenii vor reveni în Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Avem antrenament după această conferinţă şi mâine plecăm la Craiova. Emoţii de ce? Nu hotărăsc eu asta. Noi ne urmăm programul ce-l avem stabilit dinaintea plecării în cantonament. Dacă se amână meciul, ne vom întoarce. Avantaj, dezavantaj... Nu ştiu. Dacă cine se ocupă cu aşa ceva va considera necesară amânarea ne vom supune”, a spus Iosif.

Tehnicianul a făcut această declaraţie în contextul în care Universitatea Craiova are mai multe cazuri de infectare cu coronavirus şi miercuri Mihai Rotaru anunţa că nu sunt nici zece jucători apţi pentru a evolua.

În ceea ce priveşte noul stadion Rapid, Iosif a spus că speră ca într-o lună să se poată juca pe el. Întrebat: “Când intraţi pe  noul stadion?”, el a răspusn: “Când mă lasă”. “Sper într-o lună să intrăm”, a adăugat el, menţionând că dacă ar fi primiţi acolo rapidiştii ar juca şi mâine.

FC Rapid are programat primul meci din acest an, sâmbătă, în deplasare, cu Universitatea Craiova, în etapa a XXII-a a Ligii 1 Casa Pariurilor.  

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.