Tehnicianul echipei Rapid, Mihai Iosif, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că meciul cu FCSB va fi “un derbi frumos” şi că individual jucătorii adversarei sunt foarte buni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Va fi cu siguranţă un derbi frumos, cu un stadion plin. Pentru mine trecutul e trecut, noi trăim în prezent cu gândul spre viitor. Ne tratăm adversarii cu cel mai mare respect, cum tratăm toţi adversarii noştri. Sunt mai mulţi jucători periculoşi la FCSB. Individual sunt foarte, foarte buni. Noi avem tot lotul valid. Suntem siguri că va fi delegat un arbitru FIFA care sperăm să ia deciziile corecte. Nu avem de ce să ne temem. Suntem un grup puternic şi mergem pe calea normală. A început să se vorbească că suntem favoriţi... Suntem o echipă nou promovată care are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. Istoria ne obligă, dar în acelaşi timp suntem noi în Liga 1”, a spus Iosif.

FC Rapid va întâlni echipa FCSB, duminică, de la ora 21.30, pe Arena Naţională, în etapa a cincea a Ligii 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.