Tehnicianul rapidist Mihai Iosif a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că formaţia sa nu desconsideră niciodată un adversar şi că la derbiul cu Dinamo nu există o favorită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Ne aşteaptă un derbi de tradiţie, care va fi lipsit de aportul galeriilor. Dar atât eu cât şi jucătorii sperăm să ne ridicăm la nivelul acestui derbi şi să-l onorăm aşa cum se cuvine. Le doresc celor de la Dinamo să poată continua pe prima scenă fotbalistică şi să ne bucurăm în continuare de astfel de derbiuri. Aceste derbiuri nu au niciodată o favorită. Dinamo nu este jos şi noi nu desconsiderăm niciodată un adversar. Rămânem cu picioarele pe pământ şi tratăm cu maximă seriozitate derbiul. Va fi un derbi în care lipsa galeriilor va conta foarte mult. Dar trăim nişte vremuri foarte dificile în lume şi fotbalul este pe plan secund, este un joc, sunt mult mai important problemele de viaţă”, a afirmat Iosif, care a împlinit astăzi 47 de ani.

Întrebat dacă simte vreo presiune asupra sa, el a răspuns: “De când se preia o echipă eşti vânat. Dar nu sunt un iepuraş să fiu prins aşa uşor. Dar eu am simţit susţinere totală”.

Referitor la faptul că Mircea Rednic nu a obţinut victorii de când a revenit la Dinamo, Mihai Iosif a spus: “Sper ca după meciul de mâine poate va reuşi”. “Normal, sperăm să câştigăm noi”, a adăugat el referindu-se la partida de sâmbătă.

Iosif a mai declarat că atât el şi staful său cât şi jucătorii de la Rapid sunt vaccinaţi împotriva covid-19: “La clubul Rapid toţi jucătorii şi staful tehnic suntem vaccinaţi”.

FC Rapid va întâlni echipa Dinamo, sâmbătă, pe terenul adversarilor, în etapa a XIII-a a Ligii 1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.