Perechea Mihaela Buzărnescu/Raluca Olaru a învins, luni, cu scorul de 3-6, 6-4, 10-2, cuplul Hao-Ching Chan/Zhaoxuan Yang (Taiwan/China), cap de serie numărul 1, în turul I al turneului de categorie WTA International de la Strasbourg.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Româncele au întors soarta meciului după ce au fost conduse cu 6-3, 3-0, 40-30, cu două break-uri avans pentru adversare.

Învingătoarele vor primi un premiu total de 1.468 de euro şi câte 60 de puncte WTA.

În faza următoare cele două sportive din România vor evolua cu câştigătoarea întâlnirii Joanna Tomera/Wallis Vitis (Franţa) - Kaia Kanepi/Katarzyna Piter (Estonia/Polonia).

Buzărnescu va continua şi la simplu, fiind de asemenea calificată în turul al doilea. Ea va da piept, marţi, cu rusoaica de 18 ani Elena Ribakina, locul 219 WTA, prezentă pe tabloul principal ca lucky loser.

La dublu mai este înscrisă Jaqueline Cristian, care face echipă cu americanca Sofia Kenin. El vor juca, tot luni, împotriva perechii Reka-Luca Jani/Tereza Mrdeza (Ungaria/Croaţia).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.