Mihaela Buzărnescu, locul 137 WTA, s-a calificat, marţi, în turul al treilea al calificărilor pe tabloul principal al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Buzărnescu, singura româncă rămasă în calificări, a învins-o, în manşa a doua, cu scorul de 7-6 (6), 2-6, 6-4, pe jucătoarea americană Claire Liu, locul 218 WTA, după un meci de două ore şi 54 de minute.

Pentru un loc pe tabloul principal, ea va da piept, miercuri, cu o altă jucătoare din SUA, Whitney Osuigwe, 18 ani, locul 161 WTA.

Calificarea în turul al treilea este recompensată cu un premiu de 52.500 de dolari australieni (33.300 de euro) şi cu 30 de puncte WTA.

Din România, direct acceptate pe tabloul principal sunt Simona Halep, locul 2 WTA, Patricia Maria Ţig, locul 56 WTA, Sorana Cîrstea, locul 71 WTA, Irina Camelia Begu, locul 78 WTA, şi Ana Bogdan, locul 92 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.