Atacanţii Lionel Messi (PSG) şi Karim Benzema (Real Madrid) au devenit primii jucători din istorie care au marcat în 17 sezoane ale Ligii Campionilor, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Revenit după o accidentare, argentinianul de 34 de ani a reuşit primul său gol pentru PSG după transferul de la FC Barcelona în meciul cu Manchester City, disputat, marţi, la Paris, în etapa a doua a Grupei A.

Messi a înscris cu un şut spectaculos din afara careului şi a ajuns la 120 de reuşite în Champions League. A fost golul de 2-0, scor cu care s-a încheiat partida de pe Stadionul Parc des Princes.

Cu un gol marcat din penalti în meciul pierdut surprizător pe teren propriu de Real Madrid în faţa debutantei în grupele Ligii Campionilor Şeriff Tiraspol, atacantul francez Karim Benzema a devenit al patrulea marcator în istoria Ligii Campionilor, devansându-l pe Raul.

În acest moment, Benzema are 72 de reuşite în principala competiţie rezervată echipelor de club, dintre care 60 pentru Real Madrid şi 12 pentru Olympique Lyon.

Spaniolul Raul, retras din activitate, care a evoluat tot la Real Madrid, rămâne cu 71 de goluri.

Benzema, 33 de ani, poate aspira la podiumul celor mai buni marcatori din istoria Champions League, ocupat acum de portughezul Cristiano Ronaldo (Manchester United), 135 de reuşite, argentinianul Lionel Messi (PSG), 120, şi polonezul Robert Levandowski (Bayern Munchen), 75.

Golul lui Benzema, marcat în minutul 65, din penalti, de 1-1, a fost o palidă consolare pentru echipa madrilenă, care a pierdut ruşinos acasă în faţa campioanei Republicii Moldova, scor 1-2, în etapa a II-a a Grupei D a Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.