Atacantul Lionel Messi şi-a arătat nemulţumirea după ce a fost schimbat cu fundaşul Achraf Hakimi în minutul 76 al meciului pe care PSG l-a disputat, pe teren propriu, cu Olympique Lyon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Argentinianul i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta.

Pochettino a explicat că decizia de a-l înlocui pe Messi, 34 de ani, a fost luată din motive de precauţie.

"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi din cauza unei posibile accidentări. Avem meciuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt decizii luate pentru echipă şi toată lumea ştie că avem mulţi jucători minunaţi. Trebuie să luăm aceste decizii. Uneori sunt privite favorabil, alteori, mai puţin", a spus antrenorul argentinian de 49 de ani, potrivit marca.com.

Formaţia Paris Saint-Germain, cu Lionel Messi, Neymar şi Kylian Mbappe pe teren, a învins, duminică seară, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, echipa Olympique Lyon, într-un meci din etapa a şasea a campionatului Franţei.

Lyon a condus cu 1-0, prin golul marcat de Paqueta ’54.

Pentru PSG au înscris Neymar ’66 (penalti) şi Icardi ‘90+3.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.