Atacantul argentinian Lionel Messi ar putea reveni pe teren în echipa PSG la întâlnirea de marţi, din Liga Campionilor, cu Manchester City, informează presa franceză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi, dar şi mijlocaşul italian Marco Verratti s-au antrenat, luni, împreună cu coechipierii lor şi este de aşteptat ca antrenorul Mauricio Pochettino să confirme includerea lor în lot.

Vedeta argentiniană şi-a arătat nemulţumirea după ce a fost schimbat cu fundaşul Achraf Hakimi în minutul 76 al meciului pe care PSG l-a disputat, pe teren propriu, cu Olympique Lyon, la 19 septembrie.

Argentinianul i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta.

Pochettino a explicat că decizia de a-l înlocui pe Messi, 34 de ani, a fost luată din motive de precauţie şi ulterior s-a dovedit că jucătorul schimbat avea într-adevăr probleme fizice.

Fostul jucător al Barcelonei a suferit o contuzie la genunchiul stâng şi nu a evoluat în partidele cu Metz şi Montpellier, pe care Paris Saint-Germain le-a jucat ulterior.

La rândul său, Verratti a ratat ultimele cinci meciuri ale echipei PSG tot din cauza unei accidentări al genunchi.

Partida PSG - Manchetser City va avea loc, marţi, de la ora 22.00, în etapa a II-a a Grupei A a Ligii Campionilor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.