Clubul Paris Saint-Germain a anunţat, marţi seară, că a obţinut serviciile argentinianului Lionel Messi, acesta semnând un contract valabil doi ani, cu opţiune pentru încă unul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt nerăbdător să încep un nou capitol al carierei mele la Paris. Clubul şi viziunea sa se potrivesc perfect ambiţiilor mele. Ştiu cât de talentaţi sunt jucătorii şi staful. Sunt hotărât să construiesc, alături de ei, ceva măreţ pentru club şi pentru fani. Sunt nerăbdător să intru pe gazonul Parc des Princes”, a declarat Messi după semnarea contractului.

Argentinianul va purta tricoul cu numărul 30.

Nasser Al-Khelaifi, preşedintele PSG, s-a declarat încântat de venirea starului argentinian. “Sunt încântat că Lionel Messi a ales să se alăture PSG şi suntem mândri să îl primim la Paris împreună cu familia sa. El nu şi-a ascuns dorinţa de a continua să evolueze la cel mai înalt nivel şi de a câştiga trofee. Ambiţia clubului este la fel. Sosirea lui Leo la echipa noastră de clasă mondială confirmă pertinenţa şi reuşita achiziţiilor noastre”, a afirmat Al-Khelaifi.

Messi s-a despărţit în această vară de FC Barcelona.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.