Atacantul Lionel Messi a fost suspendat două etape după primul cartonaş roşu primit în 784 de meciuri disputate cu echipa lui de club, FC Barcelona.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Messi, 33 de ani, fără minge, a lovit un adversar, în minutul 120+1 al finalei Supercupei Spaniei, piedută în faţa formaţiei cu Athletic Bilbao, duminică, scor 2-3. Arbitrul Jesus Gil Manzano i-a acordat cartonaşul roşu jucătorului argentinian, după ce a consultat VAR.

Aceasta nu este prima eliminare a lui Messi din carieră, el mai primind două cartonaşe roşii la echipa naţională a Argentinei.

După suspendarea primită, Mesi va lipsi de pe teren la meciul din deplasare, cu Cornella (liga a treia), programat, joi, în Cupa Spaniei şi la partida de campionat cu Elche, care va avea loc, duminică, tot în deplasare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.