Tehnicianul echipei Manchester United, Jose Mourinho,a declarat că el şi elevii săi trebuie să aibă prestaţii mai bune, după ce la meciul din Cupa Ligii Angliei cu Hull City nu au marcat până în minutul 56, însă a precizat că şi fanii trebuie să fie mai buni şi le-a cerut acestora să vină la partida cu Liverpool, dar nu ca la teatru, relatează presa engleză.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cred că jucătorii trebuie să evolueze mai bine, eu trebuie să fiu mai bun, fanii - şi ei trebuie să fie mai buni. Poate că nu mi-am făcut bine treaba, poate ar fi trebuit să aduc mai multă tensiune dinamicii din pregătirea jocului. Jucătorii trebuie să se descurce mai bine, eu trebuie să mă descurce mai bine, fanii - îmi pare rău - trebuie să se descurce mai bine. Suntem responsabili de participarea fanilor la joc. Dacă jucăm foarte bine, fanii sunt entuziasmaţi şi vin la stadion să joace cu noi. Avem suporteri extraordinari. Duminică vom avea un meci special, un meci special pentru fanii Man United. Invitaţia mea este: nu veniţi la teatru, veniţi să jucaţi cu noi", a spus Mourinho.

Echipa Manchester United a învins, marţi, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (0-0), formaţia Hull City, în prima manşă a semifinalelor Cupei Ligii Angliei. Golurile învingătorilor au fost marcate de Mata '56 şi Fellaini '87.

Duminică, Manchester United va întâlni, pe teren propriu, echipa Liverpool, în etapa a XXI-a a campionatului Angliei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.