Ministrul Tineretului şi Sportului, Eduard Novak, le-a transmis un mesaj sportivilor români participanţi la Jocurile Olimpice, în care a precizat că este alături de ei şi că după ani de pregătire a sosit “momentul adevărului”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Dragi sportivi, a sosit momentul adevărului. V-aţi sacrificat din viaţă patru ani şi acum a venit timpul să demonstraţi. V-aţi sacrificat luni întregi în cantonamente toată ziua, pe când prietenii voştri erau în altă parte, însă voi aţi dorit întotdeauna să deveniţi campioni. Tokyo 2020 este al vostru. Fiţi puternici şi arătaţi să sunteţi nişte campioni. Vă urez mult succes. Sunt alături de voi. Eu personal o să am o ocazie uriaşă de a reprezenta ţara şi ca ministru şi ca sportiv la Jocurile Paralimpice. Sunt foarte fericit şi cu siguranţă o să dau tot ce pot ca să obţin o medalie la aceste Jocuri. Indiferent de câte medalii vom câştiga, important este că sunteţi acolo, veţi reprezenta ţara şi este o mândrie pentru voi că aveţi această şansă. Vă aşteptăm cu braţele deschise şi vă iubim. Aveţi grijă de voi”, a spus Novak.

Ceremonia de Deschidere a Jocurilor Olimpice de la Tokyo are loc astăzi, de la ora 14.00. La JO, România este reprezentată de 101 sportivi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.