Fostul internaţional iranian Ali Daei s-a declarat bucuros de faptul că atacantul portughez Cristiano Ronaldo i-a egalat recordul de goluri marcate la echipa naţională, informeaăz lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Felicitări lui Cristiano, care este acum la un gol distanţă de a bate recordul internaţional la masculin. Sunt onorat că această realizare remarcabilă îi aparţine lui Ronaldo, un mare campion la fotbal şi un umanist grijuliu, care inspiră şi influenţează vieţile din întreaga lume. Vamos!", a scris el, pe reţelele de socializare.

Portughezul Cristiano Ronaldo l-a egalat, miercuri, pe iranianul Ali Daei, cel care deţine recordul de goluri marcate la echipa naţională, 109.

Ronaldo a înscris două goluri din penalti în meciul cu Franţa, care s-a încheiat, miercuri, la egalitate, scor 2-2, în ultima etapă a Grupei F.

Atacantul de 36 de ani a marcat deja la acest turneu final cinci goluri, cele mai multe, fiind jucătorul care deţine recordul de reuşite la fazele finale ale Campioantului European, 14.

Portugalia s-a calificat de pe locul 3 al Grupei F şi va juca în optimi, la 27 iunie, la Sevilla, cu Belgia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.