Fanii echipei Olympique Marseille şi-au arătat susţinerea pentru Bernard Tapie, după ce familia acestuia a anunţat că omul de afaceri este bolnav de cancer. OM s-a impus, duminică, în faţa formaţiei Toulouse, scor 2-0, în etapa a VII-a din Ligue 1, iar victoria i-a fost dedicată fostului preşedinte al clubului din Marsilia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Curaj, domnule Tapie" şi "Curaj şi Mulţumim, Boss", au fost câteva dintre mesajele de pe numeroasele bannere afişate pe Stade Velodrome.

"Vreau să dedic această victorie lui Bernard Tapie", a scris pe contul său de Twitter, preşedintele actual al lui OM, Jacques-Henri Eyraud.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Sâmbătă, familia a anunţat că Bernard Tapie, în vârstă de 74 de ani, suferă de cancer la stomac. 

"Bernard suferă de un cancer la stomac. cu extensie pe esofagul inferior. El este tratat de serviciul oncologic de la Spitalul Saint-Louis din Paris cu un program adaptat de chimioterapie. Se speră într-o posibilă intervenţie chirurgicală înainte de finalul anului. Spiritul său de luptător, afecţiunea familiei şi cea a apropiaţilor săi, precum şi formidabilele mesaje de încurajare primite ne fac să fim optimişti", a declarat soţia lui Tapie, Dominique, pentru AFP.

Controversat om de afaceri şi fost ministru, Tapie a fost preşedintele lui OM între 1986 şi 1994. În 1993, Marseille a câştigat Liga Campionilor. În 1995, el a fost condamnat la doi ani de închisoare, dintre care opt luni cu executare, pentru aranjarea unui meci, cu Valenciennes.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.