După decesul fostului fotbalist şi al antrenorului Sinisa Mihajlovic, Gianni Infantino şi Adrian Mutu, printre alţii, au trimis mesaje în amintirea celui dispărut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Gianni Infantino, preşedintele FIFA şi-a exprimat tristeţea într-un mesaj pe pagina oficială a forului internaţional: ”Sunt foarte trist să aflu că Sinisa Mihajlovic a trecut în nefiinţă. A fost unul dintre cei celebri fotbalişti şi antrenori ai Serbiei. Pe teren, loviturile sale libere întrupau o pasiune şi o dăruire uluitoare pentru frumuseţea jocului lăsând o impresie de durată în lumea sportului. Moartea sa este o pierdere pentru noi toţi. Condoleanţe sincere familiei şi celor dragi, în această perioadă dificilă”, a declarat Gianni Infantino.

Adrian Mutu, fotbalistul român care i-a fost mai întâi adversar pe teren lui Sinisa Mihajlovic, apoi a fost antrenat de acesta, la AC Fiorentina, a transmis şi el un  mesaj, pe pagina personală de Facebook: Odihneşte-te în pace, Leule! A fost o onoare să joc împotriva ta şi, de asemenea, să fiu antrenat de tine!”, a scris Mutu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.