Selecţionerul Edward Iordănescu a transmis un mesaj de unitate şi speranţă la final de an, adresat suporterilor primei reprezentative. Tehnicianul are un mesaj şi pentru jucători, cărora le-a amintit că au datoria de a da totul şi de a crede că pot aduce înapoi gloria fotbalului românesc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu ocazia sărbătorilor, le urez tuturor românilor să fie fericiţi şi să aibă parte în noul an de tot ce îşi doresc! Sărbători liniştite, sănătate şi să privească înainte cu încredere, să avem cu toţii un an 2023 aşa cum ni-l dorim!

Mesajul meu pentru suporterii echipei naţionale este unul de unitate şi speranţă. Să fim mai uniţi ca oricând şi să credem că împreună putem să ne împlinim visul la care visăm. Luptăm pentru România şi sper din suflet ca peste un an de zile să fim calificaţi laa Campionatul European! Ca să reuşim, trebuie să credem şi să fim uniţi. Dacă vom face asta, vom birui!

Jucătorilor de la echipa naţională le amintesc faptul că au datoria de a da totul şi de a crede că împreună putem aduce înapoi gloria fotbalului românesc! Trebuie să ducem România la EURO şi să facem românii mândri după atâţia ani! Haideţi să facem din 2023 anul nostru! Să facem România fericită”, a afirmat Iordănescu, potrivit paginii de Facebook Echipa naţională de fotbal a României.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.