Florin Mergea a declarat că are de mai mult timp probleme la genunchiul stâng, la care s-a accidentat la meciul de dublu al întâlnirii de Cupa Davis România – Polonia. El a precizat că nu a vrut să abandoneze şi i-a mulţumit lui Horia Tecău pentru că l-a ajutat pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Problema la genunchiul stâng este din decembrie anul trecut, am trecut deja prin mai multe etape, iar ultimul RMN l-am făcut luni, înainte să vin la Cluj. Era totul în regulă. Astăzi, în setul doi, am simţit că a pocnit genunchiul şi că nu mă mai puteam baza pe el, iar în situaţia asta ai două soluţii, să te retragi sau să continui aşa cum eşti. Eu nu mă retrag, iar tactica noastră a fost să ne facem treaba, să ne atingem strategia şi îi mulţumesc mult lui Horia că m-a ajutat pe teren după accidentare. Am demonstrat că suntem o echipă extraordinară, iar acest lucru ne-a ajutat astăzi să câştigăm”, a spus Mergea.

Florin Mergea speră ca Adrian Ungur să câştige ultimul meci al întâlnirii de la Cluj-Napoca. “Victoria noastră de la dublu a păstrat România în drumul spre câştigarea întâlnirii. Acum este 2-2 la general şi sper să vină şi Adi Ungur cu victorie, să nu fi fost totul degeaba. E un baraj foarte important pentru noi şi mai avem doar un punct de câştigat ca să promovăm”.

Perechea Florin Mergea/Horia Tecău a învins cuplul Lukasz Kubot/ Marcin Matkowski, scor 7-5, 4-6, 6-3, duminică, la Cluj-Napoca, la întâlnirea contând pentru turul al treilea al Grupei a II-a a Zonei Euro-africane a Cupei Davis.

În setul doi, la scorul de 5-2 pentru polonezi, Florin Mergea a avut nevoie de intervenţia medicului. Mergea a primit îngrijiri speciale după încheierea meciului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.