România a câştigat medalia de aur în finala probei de grup, la Campionatul European de gimnastică aerobică de la Baku. Alte două medalii de bronz tricolore au venit din finalele la perechi mixte şi trio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UEG a felicitat România pentru păstrarea titlului european în proba de grup, unde au mai urcat pe podium Bulgaria şi Rusia.

În alte finale de duminică, România a obţinut bronz la perechi mixte, în formula Andreea Nogati şi Dacian Barna, respectiv la trio (Andreea Bogati, Marian Broţei şi Mihai Popa).

Tot în finala perechilor, Sandra Dincă şi Mihai Popa s-au clasat pe locul 6, în timp ce cel de-al doilea trio, compus din Gabriel Bocşer, David Gavrilovici şi Sarmiza Niculescu, a încheiat concursul pe locul 4.

În finala individuală masculină, Gabriel Bocşer s-a clasat pe locul 5, iar Ştefan Huştea pe 8, în timp ce Sandra Dincă a terminat finala feminină pe locul 8.

Concursul de duminică, de la Baku, se va încheia cu finala la dans aerobic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.