Meciurile de fotbal din Belgia se vor desfăşura din nou cu porţile închise, începând de vineri, potrivit unei decizii luate de autorităţi din cauza celui de-al doilea val al pandemiei de coronavirus, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Măsura este valabilă cel puţin patru săptămâni şi vizează şi alte sporturi. De asemeena, competiţiile sportive de amatori au fost suspendate până la 19 noiembrie.

Astfel, partida Kortrijk - Anderlecht, programată vineri seară, în etapa a zecea a primei ligi, va avea loc fără spectatori.

Stadioanele de fotbal din Belgia s-au deschis pentru public, începând din 11 spetembrie, la o treime din capacitate.

Belgia se confruntă cu un nou val al epidemiei de coronavirus, cu peste 10.000 de cazuri noi de infectare în fiecare zi, în ultima săptămână, şi cu aproape de 500 de spitalizări pe zi, un nivel care nu a mai fost atins de la începutul lunii aprilie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.