Naţionala de handbal feminin a României, împărţită în loturile A şi B, a disputat partide de verificare cu Polonia, în stagiul de pregătire de la Bucureşti, înaintea Campionatului European din Franţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naţionala antrenată de Ambros Martin şi Horaţiu Paşca a fost împărţită în loturile A şi B şi s-a confruntat în partide amicale, la Bucureşti, cu lotul B al Poloniei.

Rezultatele înregistrate: România A – România B 32-23, România B – Polonia B 26-26 şi România A – Polonia B 32-12.

La stagiul de la Bucureşti au participat 34 de jucătoare tricolore, inclusiv cele din lotul de bază, între care Cristina Neagu, Valentina Elisei Ardean, Crina Pintea, Denisa Dedu sau Iulia Dumanska.

În programul din această toamnă al echipei României mai intră Trofeul Carpaţi, în noiembrie, tot la Bucureşti, iar apoi, între 29 noiembrie – 16 decembrie, Campionatul European din Franţa.

Tricolorele vor evolua în grupa D, începând cu 1 decembrie, cu Norvegia, Germania şi Cehia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.