Meciul Universitatea Craiova - CFR Cluj, din ultima etapă a sezonului regulat al Ligii I, a fost întrerupt aproximativ două minute, duminică seară, din cauza suporterilor, care au aruncat cu obiecte pe teren în momentul în care oaspeţii urmau să execute un corner.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Jocul a fost întrerupt în minutul 37, când Chipciu (CFR Cluj) se pregătea să execute un corner. Atunci, în direcţia sa au fost aruncate din tribună câteva obiecte, între care şi o petardă. Chipciu s-a îndepărtat de colţul terenului, iar arbitrul Marcel Bîrsan a chemat echipele către jumătatea terenului, în zona băncilor de rezerve. După ce a discutat cu reprezentanţii echipelor şi Bancu s-a dus cărte galeria Universităţii Craiova pentru a-i cere să nu mai arunce cu obiecte, jocul s-a reluat.

Anterior, în minutul 22, după o ocazie importantă ratată de Universitatea Craiova, jucătorii echipei oaspete au acuzat fanii gazdelor că au aruncat cu diverse obiecte spre ei. Centralul Marcel Bîrsan le-a cerut gazdelor să facă un anunţ la staţia de amplificare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.