Eduard Florescu, jucătorul echipei FC Botoşani, s-a declarat jenat de rezultatul meciului de la Craiova, de duminică, scor 1-5, şi spune că nici Mourinho nu ar putea schimba ceva la Botoşani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am fost toţi o apă şi un pământ! Mi-e ruşine, mi-e foarte ruşine. Dacă nu ne schimbăm cu toţii, tot aşa o să se întâmple. Pentru că la fiecare meci ne încurajăm, că facem, că o să câştigăm şi rămânem doar cu încurajările. Nu se vede nici o schimbare, nici la mine, nici la nimeni.

Ma simt groaznic, mi-e ruşine să ies pe stradă, îmi vine să intru în pământ după un asemenea rezultat. Nu am mai trăit niciodată aşa ceva. Nu ştiu ce o să facem! De la noi, jucătorii, se întâmplă, putem să schimbăm o sută de antrenori, noi suntem de vină! Poate să vină şi Mourinho! Ce să ne facă? Să ne schimbe picioarele? Suntem jenibili!”, a declarat Eduard Florescu.

Dan Alexa, antrenorul echippei FC Botoşani, crede însă că moldovenii au avut probleme doar pe final de meci, iar Eduard Florescu se hazardează atunci când declară că jocul echipei este jenant: „Am făcut greşeli de copii şi am luat golurile 4 şi 5 într-un minut. Mă deranjează haosul apărut pe finalul meciului, altfel am avut chiar ocazia să egalăm, acolo, la Ilicic. S-a resimţit foarte mult oboseala, jucătorii au terminat meciul în genunchi, iar Craiova a avut, clar, o viteză în plus”, spune Dan Alexa.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.