Laszlo Balint, antrenorul echipei UTA Arad, a fost mulţumit de prestaţia jucătorilor săi în meciul de duminică, scor 0-0 cu Universitatea Cluj, şi îşi doreşte ca arădenii să câştige ultimul meci al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”În prima repriză am avut ocazii mai multe şi mai clare decât adversarul. În repriza a doua clujenii au avut mai multă prospeţime, s-a văzut ziua de odihnă în plus pe care au avut-o. Ne-am fi dorit să castigăm acest meci, dar a fost un meci greu inclusiv din cauza terenului dificil. Este un pic deranjant că nu am reuşit să câştigăm de ceva vreme şi nu este un lucru bun. Avem şi alte probleme, sunt doi jucători care au refuzat să semneze cu noi, iar contextul, luptăm la retrogradare, nu ne face atractivi pentru fotbalişti de calitate. În rest, vrem să câştigăm următorul meci, să avem şi noi nişte sărbători liniştite şi să oferim o bucurie fanilor care ne susţin”, a declarat Laszlo Balint.

Echipele Universitatea Cluj şi UTA Arad au încheiat la egalitate, duminică, scor 0-0, într-un meci contând pentru etapa a 20-a din Superligă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.