Tehnicianul echipei FCSB, Elias Charalambous, a declarat miercuri seară, după meciul cu ŢSKA 1948 Sofia, scor 1-0, că nu este decisă calificarea şi că formaţia sa trebuie să muncească mult pentru a reuşi ce şi-a propus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În primul rând vreaau să îmi felicit jucătorii. Rezultatul este de partea noaastră, dar nimic nu este decis. De mâine ne vom concentra pentru meciul de campionat. Nu s-a terminat nimic. Avem un adversar cu jucători de calitate. Am făcut jumătate din treabă. Trebuie să muncim mult. Avem lucruri de îmbunătăţit”, a spus Charalambous.

Formaţia FCSB a învins, miercuri seară, în deplasare, cu scorul de 1-0 (1-0)., echipa ŢSKA 1948 Sofia, într-un meci din prima manşă a turului doi preliminar al Conference League.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Golul a fost marcat de Coman, în minutul 28.

Returul se va disputa în 3 august, pe stadionul Arcul de Triumf, de la ora 21.30.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.