Meciul dintre Simona Halep, locul 4 WTA, şi germana Angelique Kerber, locul 2 WTA, din semifinalele turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, se va disputa, sâmbătă, nu înainte de ora 21.30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Simona Halep, locul 4 WTA, a revenit de la minge de 0-5 în primul set şi s-a impus cu 7-5, 6-1, în meciul cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 5 WTA, calificându-se astfel în semifinalele. 

La rândul ei, Kerber a deşăşit-o, cu scorul de 4-6, 6-3, 6-0, pe spaniola Carla Suarez Navarro, locul 12 WTA.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Halep conduce cu 4-2 în întâlnirile directe cu Kerber, câşigând ultima partidă în urmă cu mai puţin de o lună, în semifinalele Rogers Cup, scor 6-0, 3-6, 6-2.

Sportiva germană este în cursă pentru a o detrona pe Serena Williams din poziţia de lider mondial. Kerber trebuie să câştige trofeul ca să devină noul număr 1 WTA.

În cealaltă semifinală se vor duela, de la ora 20.00, spaniola Garbine Muguruza, locul 3 WTA şi Karolina Pliskova din Cehia, locul 17 WTA. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.