Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei Sepsi, nu ştie care va fi reacţia patronului după egalul de vineri seara, de pe teren propriu, scor 0-0, cu Rapid, dar spune că fără puncte câştigate Sepsi nu se poate apropia de play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Din punctul meu de vedere au fost două reprize diferite, o primă repriză în care noi am dominat, a doua a fost mult mai echilibrată, poate balanţa înclinând mai mult spre Rapid. Există această dezamăgire pentru că am făcut un joc destul de consistent şi puteam să câştigăm. Sunt dezamăgit de rezultat, dar ca şi joc am avut spirit, am avut gresivitate, ne-am creat situaţii de gol, am ajuns la poartă, însă este al doilea meci în care nu reuşim să câştigăm pe teren propriu. Puteam mult mai mult astăzi. Mai sunt jocuri de jucat însă este clar că nici eu nu sunt mulţumit pentru că nu am reuşit să câştigăm nici un joc din cele două de acasă. Până la urmă punctele contează, nu suntem departe de primele şase locuri, însă trebuie să adunăm puncte”, a declarat Liviu Ciobotariu.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.