Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Sf. Gheorghe, gazdele nu au dat şanse bucureştenilor să înscrie în prima repriză. Ion Gheorghe a trimis puţin peste poartă, în minutul 18, iar Aganovic a fost aproape de gol în minutul 31, când torpila croatului a fost respinsă excelent de Horaţiu Moldovan. În minutul 36 arbitrul a oprit meciul pentru câteva minute după ce au apărut probleme la sistemul VAR. Ovidiu Haţegan i-a informat pe căpitanii echipelor şi a aşteptat restartarea sistemului. Partida s-a reluat în minutul 41, dar la pauză s-a intrat cu scor alb, 0-0. Rapid a avut o bară, la execuţia de excepţie a lui Tsoumou, din minutul 79, dar s-a încheiat la egalitate, Rapid nu reuşeşte să treacă pe primul loc al clasamentului, rămânând pe poziţia a doua, cu 30 de puncte, iar Sepsi este pe locul 8, cu 20 de puncte.

SEPSI: Niczuly – D. Ciobotariu, M. Bălaşa, Ninaj, Fl. Ştefan (R. Varga 63) – Renţa, Alimi – I. Gheorghe, M. Ştefănescu, Aganovic (C. Matei 72) – Safranko (Debeljuh 72). ANTRENOR: Liviu Ciobotariu

RAPID: H. Moldovan – Braun, Săpunaru, P. Iacob, Borza – Oaidă (Kait 52), Al. Albu (C. Cîrjan 73) – Funsho Bamgboye, Al. Ioniţă II (Tsomou 57), Papeau (El Sawy 84) – Borja Valle. ANTRENOR: Cristiano Bergodi

Cartonaşe galbene: Alimi 50 / Papeau 36, Funsho Bamgboye 48

Arbitri: Ovidiu Haţegan  - Mircea Mihail Grigoriu, Ciprian Florin Danşa - Sorin Vădana

Arbitri VAR: George Cătălin Găman - Vlad Baban

Observator: Adrian Comănescu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.