Horaţiu Moldovan, goalkeeperul formaţiei Rapid, este trist că echipa sa nu a trecut pe primul loc al clasamentului şi crede că România se poate califica la Euro 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu am făcut o partidă foarte strălucită, mă bucur că nu am primit gol, dar era mult mai important să câştigăm şi să trecem pe primul loc. Campionatul este lung, nu trebuie să ne uităm acum la clasament, trebuie să fim în play-off şi atunci va fi lupta finală. Nu cred că e o sincopă, Sepsi e o echipă foarte bună, care cred că va intra şi în play-off. A fost un  meci care pe care, am avut ocazii şi noi şi ei. Sper să fac un meci bun şi la naţională. Suntem aproape de o calificare în care nimeni nu credea, în afara grupului nostru, de la echipa naţională. Nimeni nu ne dădea şanse”, a declarat Horaţiu Moldovan.

Echipa Rapid Bucureşti a încheiat la egalitate vineri, în deplasare, scor 0-0, cu gruparea Sepsi OSK, într-un meci din etapa a 16-a a Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.