Tehnicianul echipei Poli Iaşi, Leo Grozavu, a declarat, vineri, după meciul cu Sepsi, pierdut cu scorul de 0-6, că formaţia sa s-a prezentat lamentabil.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Greu de dat explicaţii. Un rezultat ruşinos, ne-am prezentat lamentabil. Face parte din fotbal. Trebuie să fim puternici, tari şi să facem mai mult pentru viitor. Începând cu mine, toţi am fost de râs. Specific nouă, când adversarul nu ajunge la poartă, o băgăm noi în propria poartă. Ăsta e fotbalul, trebuie să ne revenim, pentru că altfel vom avea probleme. Toate execuţiile din prima repriză arătau că ne tremură picioarele. La pauză trebuia să fac 10 schimbări. Toată echipa trebuia schimbată”, a spus Grozavu, potrivit Digi Sport.

“După un astfel de eşec, lucrurile se văd rău. Suntem la pământ, dar trebuie să ne ridicăm. Asta a fost, e greu de explicat, frică de a juca, am interpretat fazele greşit. Am făcut cadouri şi am picat din punct de vedere mental. Cam ăştia sunt jucătorii. În turul de campionat tot ei au dus greul, trebuie să ne descurcăm”, a adăugat tehnicianul.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.