Ionuţ Cristian Gurău, portarul formaţiei FCU Craiova, a fost dezamăgit după meciul pierdut joi seara în faţa echipei Sepsi OSK, meci în care craiovenii au pierdut calificarea în play-off.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Nu a fost frică. Toată echipa, nu am fost în stare să legăm o pasă. Îmi reproşez că puteam să fac mai multe la golul doi. A fost un meci care per total nu a fost ok. Am crezut până la final, dar asta este. Am dat cu piciorul acum la o muncă începută în noiembrie, anul trecut.. Adversarii au fost mai buni, au luptat, îi felicit.  Mergem mai departe. Să ne pregătim pentru play-out, avem ca obiectiv Cupa României ca să ne îndeplinim obiectivul de a merge în cupele europene”, a declarat Ionuţ Cristian Gurău.

Echipa Sepsi OSK a învins joi, pe teren propriu, echipa FCU Craiova, scor 4-0, în ultimul meci al sezonului regular. Oltenii au ocupat locul 7 în campionat şi au ratat intrarea în play-off.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.