Cristiano Bergodi, antrenorul echipei Sepsi SF Gheorghe, şi-ar fi dorit o victorie luni seara, în meciul cu echipa CFR Cluj, însă scorul final, 2-2, îi obligă pe elevii săi la o victorie în faţa FCSB, duminică, la Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Echipa s-a comportat bine, au reacţionat. CFR când se duce în avantaj nu e uşor să îi dai gol. Am presat şi am făcut o repriză a doua foarte bună. Băieţii au revenit, au reacţionat, dar e CFR, echipa care face legea aici, în România, de cinci ani! Ce să mai facem noi? Era mai bine o victorie care ne ducea în play-off, dar acum avem două puncte în faţa Craiovei şi mergem la FCSB. Eu cred că va fi unul din cele mai frumoase play-off-uri din ultimii ani. Ne ducem la FCSB şi încercăm să câştigăm. Şi aşteptăm ce se va decide marţi, dar nu cred că se va decide marţi”, a declarat Cristiano Bergodi.

Marţi, 7 martie, Comisia de Recurs a FRF urmează să judece din nou cazul meciului dintre Sepsi şi FCU Craiova, suspendat din cauza scandărilor xenofobe.

Echipa Sepsi Sf. Gheorghe a încheiat la egalitate luni, pe teren propriu, scor 2-2, cu formaţia CFR Cluj, în ultimul meci al etapei a 29-a din Superliga.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.