Cinci exemplare de sturion, capturate în plase de pescuit în judeţul Tulcea, au fost eliberate în mediul natural de poliţiştii de frontieră. Reprezentanţii Gărzii de Coastă au anunţat, duminică, faptul că poliţiştii de frontieră au desfăşurat o acţiune pentru combaterea braconajului piscicol.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În data de 27.04.2024, poliţiştii de frontieră din Grupului de Nave Sulina au desfăşurat o acţiune de prevenire şi combatere a braconajului piscicol pe Marea Neagră, ocazie cu care au fost identificate mai multe unelte de pescuit de tip ohane, cu o lungime de 1230 metri, fiind capturate în acestea cinci exemplare de sturion, specia păstrugă.
Exemplarele de sturion au fost eliberate în mediul natural, iar plasele au fost ridicate în vederea confiscării şi introduse în camera de corpuri delict a Gărzii de Coastă”, au anunţat poliţiştii de frontieră. 
Ei continuă cercetările în acest caz.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.