Federaţia Română de Rugby a anunţat, miercuri, meciul “stejarilor” cu Argentina se va disputa pe Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf din Capitală.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urmă cu câteva zile, federaţia anunţa că este incertă desfăşurarea partidei pe stadionul Arcul de Triumf şi că totul depinde de eliberarea rapidă a arenei închiriate de UEFA pentru Euro-2020.

“Vreau să le mulţumesc tuturor suporterilor care au înţeles momentul deosebit şi au aşteptat până astăzi. Dacă de dimineaţă eram siguri că vom juca pe Dinamo, la ora 11.00 au sosit primele crâmpeie de speranţă. Acum, după-amiază, avem şi confirmarea oficială. Vom inaugura Arcul de Triumf cu Argentina. Doresc să le mulţumesc celor de la Federaţia de Fotbal şi celor de la MTS pentru sprijin.

P.S. Ucraina nu mai revine la Bucureşti pentru a pregăti următoarea partidă şi Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf a devenit din nou disponibil”, a notat pe Facebook preşedintele forului, Alin Petrache.

Federaţia de rugby a notat, pe site-ul oficial, că meciul se va disputa sâmbătă, de la ora 21:00.

“Disponibilitatea arenei de a găzdui partida test World Rugby de sâmbătă a fost confirmată în această după – amiaza, Ucraina, echipa care s-a calificat în sferturile de finală ale EURO2020 şi folosea stadionul din Bucureşti ca bază de antrenament, a anunţat că se va deplasa direct la Roma şi nu va mai reveni în România. Stejarii se întorc astfel acasă, după trei ani, ultimul meci disputat aici fiind în 2017, partida cu Tonga, după care stadionul a intrat în proces de reconstrucţie. Acestă partidă dintre România şi Argentina înseamnă practic inaugurarea oficială a noului stadion Arcul de Triumf cu un eveniment sportiv”, se arată pe site-ul rugbyromania.ro.

Biiletele pentru meciul România – Argentina se pot achiziţiona online pe bilete.ro şi fizic, în reţeaua partenerilor bilete.ro. De asemenea, se vor pune bilete în vânzare şi la casieriile de la Stadionul Naţional de Rugby Arcul de Triumf, urmând ca în ziua meciului, numărul punctelor de vânzare să fie suplimentat tocmai pentru a da posibilitatea tuturor suporterilor să-şi achiziţioneze bilete.

Federatia Romana de Rugby oferă suporterilor care vor veni la meci posibilitatea de a efectua testul antigen chiar la stadion, în cadrul unui centru mobil, preţul acestuia fiind de 30 lei.

România şi Argentina se întâlnesc la Bucureşti după 29 de ani, ultimul meci disputat aici fiind în 1992, când Pumele s-au impus cu 21-18.

Argentina se află pe locul 9 în clasamentul mondial, în timp ce Stejarii se situează pe locul 18. Cele două echipe s-au întâlnit de două ori în cadrul grupelor Cupei Mondiale de Rugby, în 2003 şi 2011.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.