Meciul România - Albania, al treilea al "tricolorilor" la Euro-2016, a început, duminică, pe arena Stade de Lyon, selecţionerul Anghel Iordănescu trimiţând în teren o echipă în care a operat cinci modificări faţă de partida cu Elveţia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Măţel, fundaş dreapta de obicei, va evolua pe partea stângă a apărării, în locul lui Raţ. Hoban este în locul lui Pintilii, Alibec în locul lui Keşeru, Stancu în locul lui Chipciu şi Adi Popa în locul lui Torje.

Echipele trimise în teren sunt următoarele:

România: Tătăruşanu - Săpunaru, Chiricheş, Grigore, Măţel - Hoban, Prepeliţă - Adi Popa, Stanciu, Stancu - Alibec. Selecţioner: Anghel Iordănescu

Albania: Berisha - Hysaj, Arlind Ajeti, Mavraj, Agolli - Lila, Abrashi, Basha, Memushaj, Lenjani - Sadiku. Selecţioner:Gianni De Biasi

Acesta este meciul cu numărul 100 pentru selecţionerul Anghel Iordănescu pe banca României.

Meciul este arbitrat de cehul Pavel Kralovec, ajutat de asistenţii Roman Slysko (Slovacia) şi Tomas Mokrusch (Cehia) şi de arbitrii adiţionali Petr Ardeleanu şi Michal Patak, ambii din Cehia.

Arbitru de rezervă este grecul Tasos Sidiropoulos.

O victorie ar putea asigura în mare măsură califcarea "tricolorilor" în optimile de finală ale Euro-2016. O înfrângere este sinonimă cu eliminarea, aproape la fel ca un rezultat de egalitate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.