Meciul Real Madrid - Liverpool din manşa tur a sferturilor de finală ale Ligii Campionilor se va desfăşura, la 6 aprilie, pe Stadionul Alfredo Di Stefano din capitala Spaniei, informează marca.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Spania va diminua restricţiile privind zborurile de intrare din Marea Britanie, începând cu 30 martie, la timp pentru meciul din 6 aprilie. Această decizie înseamnă că jocul nu va trebui să fie disputat la Budapesta, aşa cum s-a propus.

De asemenea, Granada va putea găzdui pe Manchester United, în prima manşă a sferturilor de finală ale Ligii Europa, la 8 aprilie.

Astfel, echipele spaniole nu mai trebuie să joace pe teren neutru meciurile de acasă din cupele europene, împotriva formaţiilor engleze, aşa cum a făcut Atletico Madrid, în prima manşă a optimilor LC, când a întâlnit pe Chelsea Londra la Bucureşti.

Real Madrid joacă pe arena Alfredo Di Stefano pentru că Stadionul Santiago Bernanbeu este în renovare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.