Florin Pîrvu, antrenorul echipei Petrolul, este fericit pentru victoria obţinută duminică, pe Giuleşti, scor 2-0, dar crede că formaţia sa mai are mult de lucru pentru a atinge vârful de formă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Îmi felicit jucătorii pentru această victorie, meritată, pe care ne-am dorit-o foarte mult, am pregătit-o. Şi mă bucur că am câştigat primul nostru meci pe noul Giuleşti. Sunt fericit şi le mulţumesc băieţilor care mi-au făcut un cadou foarte frumos. Ştiam că Rapidul este în suferinţă, că vor ataca din primul minut şi că ne vor lăsa spaţii. Este abia început de campionat, meciurile se dispută, mai avem de lucru”, a declarat Florin Pîrvu.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică seara, în deplasare, formaţia Rapid Bucureşti, scor 2-0, într-un meci din etapa a cincea din Superligă. Meciul a fost decis de două autogoluri ale rapidiştilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.