Gheorghe Hagi, managerul echipei Farul Constanţa, recunoaşte că formaţia sa nu trece prin cele mai bune momente după ce a pierdut duminică, la Bucureşti, cu Rapid, scor 1-3. El speră că Farul îşi va reveni pentru meciul din cupele europene.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Meci frumos, dar cred eu că defensiva noastră a făcut prea multe greşeli. Ofensiv am avut o primă repriză foarte slabă şi previzibilă. Când nu surprinzi adversarul şi nu ai viteză, nu ai ce face. Când pierzi trei meciuri la rând este clar că îţi pui un semn de întrebare. Sper ca şi jucătorii să îşi pună un semn de întrebare. Se pare că Europa este prea mult pentru noi şi cred că plătim această situaţie. Trebuie să fim noi cei de anul trecut, trebuie să facem bine, să marcăm goluri. Helsinki e o echipă grea, pe care trebuie să o desfacem. Dar mai avem trei zile şi avem timp să ne revenim”, a declarat Gheorghe Hagi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.