Mijlocaşul echipei Farul Constanţa, Dragoş Nedelcu, a declarat că formaţia sa ar fi meritat victoria în meciul de sâmbătă seara, cu Rapid, din Superligă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„S-a ratat foarte mult, iar eu consider că am fi meritat victoria, am avut şi două bări. Dar am luat un punct, consider că e bun pentru că se ia greu punct aici. Execuţia de la gol am mai încercat-o şi la antrenament şi mi-a ieşit, iar acum mi-a ieşit şi în meci.

Lupta pentru titlu e foarte grea, întâlnim echipe foarte bune, cu loturi foarte puternice şi la final vrem să fim acolo sus şi o să vedem pe ce loc ne vom clasa. Noi nu avem nici o presiune, luăm fiecare meci în parte, jucăm împotriva celor mai mari echipe din Liga 1, cu suporteri foarte mulţi şi jucători foarte buni, iar acestea sunt meciurile pe care merită să le joci”, a declarat Dragoş Nedelcu.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Echipa Rapid Bucureşti a terminat la egalitate sâmbătă seara, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Farul Constanţa, în etapa a doua din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.