Gheorghe Hagi, antrenorul echipei Farul Constanţa, crede că deconectarea propriilor jucători a dus la startul slab de campionat al campioanei, care primeşte multe goluri în meciurile din acest start de sezon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ăsta e fotbalul, aşa se întâmplă când primeşti goluri uşor. Probabil, trebuie să lucrăm mai mult defensiv, să ne apărăm mai bine. Mă îngrijorează pentru că anul trecut nu primeam multe goluri, acum primim, poate deveni o problemă. În atac, mai avem mult de lucrat, dar trebuie să ne apărăm mult mai bine. Când am luat golul trei, în apărare erau Artean, Larie, Boli şi un portar de 30 de ani. Ce pot să mai zic, începând de la căpitanul echipei... Să iei goluri, revii de la 2-0, faci 2-2, şi să nu ai echilibru, măcar să nu iei gol, dacă nu dai. Ce să fac?  Le-am şi arătat de pe bancă: ’Dom-le, vorbeşte, organizează...’.  Tu zici, tu auzi... După aia se întâmplă, centrare, cu trei jucători în careu, şi luăm gol.

Vom vedea, nu ştim cum se va redresa. În fotbal nu ştim ce va fi, trebuie să fim pregătiţi. Vom încerca să discutăm şi să ne punem la punct”, a declarat Gheorghe Hagi.

Echipa Petrolul Ploieşti a învins duminică, pe teren propriu, scor 3-2, formaţia campioană, Farul Constanţa, într-un meci în care ploieştenii au condus cu 2-0 şi au fost egalaţi.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.