Premier League a anunţat că meciul Leicester City – Tottenham Hotspur, care era programat astăzi, în etapa a XVII-a a campionatului englez, a fost amânat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Partida a fost amânată din cauza creşterii numărului de cazuri de coronavirus la Leicester City.

Leicester a cerut dimineaţa amânarea confruntării, precizând că din cauza coronavirusului nu are numărul suficient de jucători pentru a evolua împotriva echipei Tottenham.

Baza de pregătire a primei echipe a clubului Leicester City a fost închisă joi dimineaţă pentru a se evita propagarea covid-19.

Miercuri, presa engleză scria că partida Leicester – Tottenham se va disputa conform programului normal, deşi ambele cluburi au cerut amânarea. Atunci, Leicester nu putea conta pe nouă jucători din cauza problemelor legate de covid-19 şi a accidentărilor.

Tottenham ar fi vrut să folosească data pentru a juca partida din Conference League cu Rennes, care nu s-a disputat săptămâna trecută, din cauza cazurilor de covid de la echipa engleză. Meciul dintre Tottenham şi Rennes nu se va mai disputa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.