Meciul naţionalei României cu Islanda, programat în deplasare, la 8 octombrie, în semifinalele barajului pentru Campionatul European, se va disputa fără spectatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit frf.ro, federaţia islandeză a emis o informare cu privire la noile decizii ale autorităţilor naţionale din Islanda în contextul pandemiei Covid-19. Astfel, deşi UEFA anunţase că ţările-gazdă pot primi fanii proprii până la 30 la sută din capacitatea stadionului (fără aceeaşi posibilitate pentru fanii oaspeţi), Islanda-România se va juca fără spriinul suporterilor pentru islandezi.

Ministerul Sănătăţii din Islanda a reevaluat situaţia pandemiei în statul nordic şi a modificat normele începând de luni. Decizia vine după ce Islanda a înregistrat ieri 63 de noi cazuri pozitive coronavirus, al doilea record pentru o zi din luna aprilie până acum.

Astfel, autorităţile naţionale vor limita adunările de mai mult de 20 de persoane, cu câteva excepţii printre care nu se află, cel puţin până la această oră, partidele de fotbal. Cum măsura UEFA privind cei 30 la sută din stadion se aplică doar dacă şi legislaţia naţională e permisivă, momentan iese din discuţie accesul oricăror fani joi, la Islanda-România, a menţionat frf.ro.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.