Partida dintre FCSB şi Sepsi OSK Sfântu Gheorghe se va disputa pe terenul Centrului Naţional de Fotbal de la Mogoşoaia, din cauza lucrărilor de întreţinere de la Arena Naţională, anunţă LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul, contând pentru etapa a 15-a din CASA Liga 1, este programat luni, 21 decembrie, cu începere de la ora 20.30 şi va fi transmis în direct de LOOK Sport, DIGI Sport şi TELEKOM Sport.

Arena Naţională a fost închisă pentru că acoperişul e în pericol de prăbuşire. Potrivit stirileprotv.ro, firma care l-a instalat a făcut o evaluare, după ce administratorii stadionului au constatat că acoperişul nu se mai închide.

Până la remedierea problemelor, terenul s-a închis. Anul viitor, aici ar urma să se desfăşoare patru meciuri din cadrul Euro-2020.

O echipă de la Primăria Capitalei a mers în inspecţie la Arena Naţională, după ce reprezentanţii companiei care a montat acoperişul retractabil au întocmit un raport însoţit de fotografii elocvente, care arată că acesta prezintă risc de prăbuşire. Nu ar fi fost închis atunci când a nins în Bucureşti şi greutatea zăpezii i-ar fi afectat structura.

"Primarul Capitalei consideră inadmisibil că, pentru acoperişul de pe stadion să nu fi fost cuprins, în niciun contract, mentenanţa acestuia. Strict legat de cazul de faţă, de modul în care s-a ajuns la defectarea acestuia, precum şi de modul ulterior de gestionare a problemei, Corpul de Control al Primarului va derula în următoarea perioadă o anchetă" se arată într-un comunicat al PMB.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.