Denis Alibec, atacantul echipei Farul, a recunoscut că formaţia sa a evoluat slab luni seara, în înfrângerea suferită la Bucureşti, cu FCSB. El speră că Farul poate deveni campioană la finalul sezonului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Un meci prost făcut de noi. Adversarul a meritat victoria, dar puteam să revenim în repriza a doua, chiar dacă am primit gol foarte repede. Mergem mai departe şi sperăma ca în meciul următor să luăm trei puncte.

Ei ne-au surprins şi au reuşit să marcheze două goluri. Despre accidentare, mă ţine aici, în spate, dar sper să nu fie nimic, acum nu ştiu ce ar putea fi.

Deocamdată suntem pe primul loc, cel mai important acum este meciul cu CFR,  dar dacă reuşim să îl câştigăm rămânem acolo. Sperăm ca noi să ieşim campioni!”, a declarat Denis Alibec.

Echipa FCSB a învins duminică seara, pe teren propriu, formaţia Farul Constanţa, scor 2-1, în ultimul meci al etapei a patra din play-off-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.