Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, crede că elevii săi au făcut un meci foarte bun în prima repriză şi spune că lui Târnovanu nu are ce să-i reproşeze, chiar dacă a greşit la golul lui Dinamo.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Am câştigat şi sunt fericit. E normal să fiu fericit dacă am câştigat. Am reuşit victorii în primele două meciuri la rând. Azi am început bine, mai ales în prima repriză, când am avut două goluri marcate. În partea secundă nu am mai jucat la fel de bine, dar important este că am luat cele trei puncte. Am căutat să ne păstrăm avantajul după ce am primit gol şi am reuşit, în faţa unei echipe bune.

Florinel Coman este cel mai bun jucător din România, a marcat un gol superb, mă bucur că joacă în echipa mea. De mâine pregătim meciul cu ŢSKA Sofia, va fi un meci greu, de acum o să avem meciuri la trei zile. Jucătorii sunt gata, noi suntem gata. O să vedem cum vom gestiona acest meci. Despre transferul lui Compagno, acum, totul este numai la nivel de zvonuri, nimic oficial. Despe greşeala lui Târnovanu, fotbalul este un joc al greşelilor. El este un portar foarte bun care ne-a salvat în multe ocazii sezonul trecut. Greşeli se mai fac. Le mulţumesc fanilor că au fost alături de noi”, a declarat Elias Charalambous, antrenorul echipei FCSB, după victoria de sâmbătă seara obţinută în faţa echipei Dinamo, scor 2-1.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.