Liviu Ciobotariu, antrenorul echipei FC Voluntari, a fost nemulţumit de maniera de arbitraj a lui Sorin Costreie în meciul de luni, cu Petrolul Ploieşti, scor 2-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„A fost un joc spectaculos. Ambele echipe s-au angrenat la efort. Am intâlnit o echipă foarte bună, Petrolul. Dar din păcate acest joc a avut multe evenimente în care actorul principal a fost arbitrul. Nu am vorbit de arbitraj până acum, dar acum mi se pare prea mult! Am stat în birou şi am revăzut fazele şi de aceea spun asta. Nu cred ca arbitrul a prins o zi foarte bună. Nu ai cum să nu vezi cartonaş roşu la Irobiso. Acelaşi Irobiso care apoi a scos un penalti care nu a fost! Păi nu se vede la VAR, domnul Mladinovici nu a văzut că-i rupe piciorul lui Igor. Eu ce fac acum? Nu îl mai am până la finalul sezonului. Iar la faza golului doi e ceva de… Mi se pare ceva fantastic! Cum să nu spui că nu a fost ofsaid? Cum să spui că nu erau jucători pe traiectoria mingii, când Irobiso se fereşte? E şi vina lui Mihai Popa care a luat gol de la 30 de metri. Atârnă greu însă aceste greşeli de arbitraj. E prea mult! Eu ce să le spun jucătorilor în vestiar? Doar eu ştiu la pauză ce discurs am avut ca să-i motivez pe jucători. Nu e normal ce a făcut Nemec, a pus mâna pe arbitru, dar nu era de-al doilea galben. Este acoperit de regulament arbitrul, dar Nemec nu l-a împins.

Noi vrem să participăm la competiţie, dar cum să participăm? Balanţa se cam înclină în favoarea adversarilor noştri. Ne vom lupta până în ultima clipă, nu cedăm nici un minut şi vom vedea la final ce se întâmplă!”, a declarat Liviu Ciobotariu.

Echipa Petrolul Ploieşti a încheiat la egalitate luni, în deplasare, meciul cu echipa FC Voluntari, scor 2-2, în etapa a cincea din play-out-ul Superligii.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.